בייקון
בייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 836 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר חום, בטן חזיר, שבבי עץ תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 33%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בייקון נוטלה בראוני נושך W / מייפל קינמון בייקון זיגוג, ביס עוף מצופה חרדל ובייקון עם מתכון איולי בייקון, ו צלעות חזיר עם בייקון מטוגן וכרוב תפוחים-בהשראת מעבר בייקון: Paleo s שמכבד את כל החזיר.
הוראות
במיכל גלון 2, לערבב יחד את הסוכר החום, תערובת ריפוי, ומים. לטבול את בטן החזיר בתערובת כך שהוא מכוסה לחלוטין. אם הבשר צף, אתה יכול לשקול אותו עם צלחת ארוחת ערב או חפץ דומה. מכניסים למקרר במשך שישה ימים.
פחם בהיר במעשן בחוץ. משרים שבבי עץ בקערת מים. כאשר הטמפרטורה של המעשן הוא בין 140 ו 150 מעלות גחלים מוכנים. לעשן את בטן החזיר במשך 6 שעות, לזרוק חופן של שבבי עץ על הגחלים בערך פעם בשעה. לאחסן במקרר. חותכים ומטגנים כמו שאתה היית עושה עם בייקון קנה בחנות.