קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

בייקון

בייקון
בייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 836 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר חום, בטן חזיר, שבבי עץ תפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 33%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בייקון נוטלה בראוני נושך W / מייפל קינמון בייקון זיגוג, ביס עוף מצופה חרדל ובייקון עם מתכון איולי בייקון, ו צלעות חזיר עם בייקון מטוגן וכרוב תפוחים-בהשראת מעבר בייקון: Paleo s שמכבד את כל החזיר.

הוראות

1
במיכל גלון 2, לערבב יחד את הסוכר החום, תערובת ריפוי, ומים. לטבול את בטן החזיר בתערובת כך שהוא מכוסה לחלוטין. אם הבשר צף, אתה יכול לשקול אותו עם צלחת ארוחת ערב או חפץ דומה. מכניסים למקרר במשך שישה ימים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
בטן חזירבטן חזיר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
פחם בהיר במעשן בחוץ. משרים שבבי עץ בקערת מים. כאשר הטמפרטורה של המעשן הוא בין 140 ו 150 מעלות גחלים מוכנים. לעשן את בטן החזיר במשך 6 שעות, לזרוק חופן של שבבי עץ על הגחלים בערך פעם בשעה. לאחסן במקרר. חותכים ומטגנים כמו שאתה היית עושה עם בייקון קנה בחנות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך