קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

בייקון, ביצה וגבינת מייפל בגריל

בייקון, ביצה וגבינת מייפל בגריל
גבינת בייקון, ביצה ומייפל בגריל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 716 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -63 גרם שומן . אם יש לכם בייקון סמיך, צ'דר, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 3 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גבינת בייקון בגריל מייפל של Zeke מבית האחים די ברונו , מינסטר, תפוח ומייפל בורבון גבינת בייקון בגריל , וגבינת בייקון בגריל ביצה בתוך חור .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים את פרוסות הבייקון על רשת מעל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד שהשומן מתחיל להתעסק, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מבסים את הבייקון משני הצדדים בסירופ המייפל וממשיכים לאפות עד להתקרמל והשוליים רק מתחילים להשחים, עוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מצננים על הרשת, כ-5 דקות. כשהם מתקררים, חותכים אותם לשניים.
7
ממיסים כף אחת מהחמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. פורצים את הביצים למחבת ומטגנים עד להתייצבות יסודית, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מעבירים לצלחת.
9
מניחים 4 פרוסות מהלחם על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
10
שכבו בכל אחד פרוסה שלמה של הגבינה, 3 חתיכות של בייקון, 1/4 פרוסת גבינה וביצה אחת ועוד פרוסה שלמה של גבינה. סוגרים את הכריכים עם הלחם הנותר. מורחים דק ואחיד את יתרת החמאה משני צידי הלחם בעזרת כ-1 1/2 כף לכל כריך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
אחוז שומןאחוז שומן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מניחים 2 כריכים באותה מחבת על אש בינונית. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים עד שהלחם מקבל חום זהוב אחיד, כ-2 דקות. הופכים ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהלחם מזהיב והגבינה נמסה בעליל, כ-2 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם הכריכים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קאווה, ורוד נוצץ

קאבן ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לסנדוויץ' גבינה בגריל. יין מבעבע משתלב נהדר עם גבינה בגריל גבינתית, דביקה וחמאתית. קאון לבן נוצץ או רוזה נוצץ שניהם יהיו טעימים נהדר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.