בייקון בישול איטי עטוף עוף מנגל תפוח
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם תפוחים, בייקון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו בישול איטי תפוח בייקון BBQ עוף, בייקון בישול איטי ירך חזיר עטוף, ו בישול איטי מנגל משך חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף כל חזה עוף ב 2 פרוסות של בייקון ומניחים בבישול איטי.
מערבבים את רוטב ברביקיו, תפוחים ומיץ לימון ושופכים אותו על העוף.מבשלים נמוך במשך 8 שעות.