בייקון גבינת גאודה
קציצות גבינת גאודה בבייקון הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1154 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, לחמניות המבורגר, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו גאודה להכיר המבורגרים בייקון יה, 6-מטבל חוות גבינת גאודה בייקון, ו Chard, בייקון, וגודה קיש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. מגניב ומתפורר לתוך קערה. מערבבים את גבינת הגאודה, פטרוזיליה, חרדל דיז ' ון. תניח בצד את המילוי.
מניחים את הבשר הטחון לתוך קערת ערבוב עם פירורי לחם, ביצה, שום קצוץ, ואבקת שום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מערבבים עד מעורב באופן שווה, וליצור 4 קציצות דקות מאוד.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
לחלק את המילוי לשניים ולהפיץ כל חצי על קציצה. מילוי העליון עם שאריות קציצות לעשות 2 המבורגרים ממולאים. לחץ ואטום את הקצוות בחוזקה יחד כדי לשמור על המילוי סגור.
מבשלים המבורגרים ממולאים על הגריל שחומם מראש עד הקציצות מבושלים לרמה הרצויה של doneness והגבינה נמסה, 3 עד 5 דקות לכל צד עבור כל הכבוד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).
מגישים על לחמניות המבורגר קלוי.