מרק השוקולד של ג'וני Iuzzini
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שמנת כבדה, קרקע בגסות במטחנת תבלינים, קרם דבון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות סלק שוקולד של ג'וני Iuzzini, עוגיות שוקולד צ'יפס רצחניות של ג' וני Iuzzini + ספר בישול בגידה, ו ג'וני Marzetti IV (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית במיקרוגל בפרצים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל פרץ, או נמסים בדוד כפול.
מרדדים את דגני הקקאו בשוקולד, ציפוי אותם לחלוטין. הרם אותם החוצה עם מזלג, לתת שוקולד עודף לטפטף, ומניח על גיליון אפייה מצופה קלף להגדיר. חנות במקום מגניב.
שים 1 כוס חלב בסיר קטן עם גרגרי ערער. מביאים לרתיחה, ואז לכבות את החום ולתת ערער להחדיר במשך 25 דקות. תכין את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום, ותזכור, כמה שיותר טוב שקצצת את השוקולד, יותר טוב.
להביא את החלב לרתיחה, ואז להתאמץ לתוך כוס מדידה.
הוסף חלק הנותרים 3 כוסות חלב, במידת הצורך, כדי להפוך 1 כוס.
יוצקים את החלב החם על השוקולד, לתת לו לשבת לרגע, ואז לטאטא כדי להמיס את השוקולד ולעשות תחליב.
יוצקים את שאר החלב הקר, קצף את המרק עם בלנדר טבילה.
מעבירים לקנקן ומקררים עד שתהיו מוכנים להגיש.
לטאטא את קרם כבד דבון קרם יחד בקערה עד עבה.
לטאטא את החלב, ואז קצף עם בלנדר טבילה (להוסיף חלב נוסף אם אתה צריך).
מעבירים לקנקן ומקררים עד שתהיו מוכנים להגיש.
דק את מרק השוקולד עם חלב קר אם הוא עבה מדי ללגום, וקצף אותו שוב עם בלנדר טבילה.
מחלקים את המרק בין שש עשרה כוסות קטנות (עבור מנות טעימות) או בין שמונה כוסות קפה. טיפה בכמה של דגני הקקאו, ואז כפית על שכבה של קצף דבון. למעלה עם עוד כמה קוקו פאפס.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
זה הספר הראשון שלו.רוי פינמור, הוצאה לאור ותיקה של יותר משלושים שנה, עבד עם סופרים רבים רבי מכר של ספרי בישול. הוא מחברם של שלושה ספרים: תפוח אדמה אחד, שני תפוחי אדמה; טעים, אשר זכה בפרס קרן ג ' יימס בירד; ודגים ללא ספק.