בייקון וברוקולי מקרוני וגבינה
אם יש לכם גבינה אמריקאית מעובד, חלב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
אדים ברוקולי 5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. תתייבש ותתחמם. לבשל פסטה במים רותחים בסיר גדול במשך 8 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשמור חם. נגב מחבת עם מגבות נייר, וחזור לחום בינוני. ממיסים חמאה במחבת.
מפזרים קמח על חמאה מומסת; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב לתערובת הקמח במחבת, ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, ולהסיר מהחום.
מוסיפים גבינה אמריקאית; מערבבים עד חלקה. מערבבים בצל ירוק פרוס ואת שאר החומרים. מערבבים ברוקולי ופסטה; מגישים מיד.