קושיבינוני
מוכן ב36 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

בייקון וברוקולי מקרוני וגבינה

בייקון וברוקולי מקרוני וגבינה
אם יש לכם גבינה אמריקאית מעובד, חלב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
אדים ברוקולי 5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. תתייבש ותתחמם. לבשל פסטה במים רותחים בסיר גדול במשך 8 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשמור חם. נגב מחבת עם מגבות נייר, וחזור לחום בינוני. ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים קמח על חמאה מומסת; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב לתערובת הקמח במחבת, ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים גבינה אמריקאית; מערבבים עד חלקה. מערבבים בצל ירוק פרוס ואת שאר החומרים. מערבבים ברוקולי ופסטה; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך