בייקון וגבינה כחולה ממולאים חזה עוף
בייקון וגבינה כחולה ממולאת חזה עוף דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 683 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בייקון, עור על, גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינה כחולה ממולאת, חזה עוף מצופה אגוז, גבינה וריבת בייקון ממולאים חזה עוף, ו גבינת עיזים, בייקון וצימוקים חזה עוף ממולא.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה, באמצעות מרית גומי, לערבב את החמאה, גבינה כחולה, בייקון, עירית יחד עד בשילוב. חצי מהחמאה המורכבת לאורך הקצה הארוך של פיסת קלף בגודל 12 אינץ ' או נייר שעווה.
להתגלגל לתוך יומן, מתפתל דרכים הפוכות על שני הקצוות של הנייר כדי ליצור יומן עטוף היטב של חמאה. להכניס למקרר או להקפיא לשימוש אחר.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
באמצעות האצבעות שלך, בזהירות לשחרר את העור משדי עוף. חומר על 1/4 של חמאת הגבינה הכחולה הנותרים מתחת לעור של כל שד; מחליק את העור כדי להפיץ באופן שווה את החמאה על פני השטח של בשר השד.
שים את העוף על תבנית אפייה מעוטרת ולשפשף את כל החמאה שנותרה על העור. מתבלים כל שד עם קמצוץ פלפל שחור טחון טרי.
צולים את חזה העוף, צדי העור כלפי מעלה, במרכז התנור עד שהעור מטובל ועוף מבושל דרך, כ -35 עד 40 דקות. מדחום מיידי לקרוא צריך לרשום 165 מעלות F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה של קוק: מתכון זה עושה 2 יומנים של חמאה מורכבת; חמאה בשימוש ניתן להשתמש העליון בשר בגריל, המבורגרים, או תפוחי אדמה אפויים או פירה.