בייקון וירקות כרוב מטוגנים מסוכר חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון וחום סוכר מטוגן כרוב ירוק. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם כרוב ירוק קרוע, מים, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בייקון וירקות כרוב מטוגנים מסוכר חום, כרוב מטוגן עם בייקון, ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים בצל ושום לטפטוף במחבת; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בייקון מתפורר, 2 כוסות מים, הבא 4 מרכיבים (דרך פלפל). בהדרגה להוסיף ירקות. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS