בייקון-חזיר פופס על מקלות עשב לימון
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. אם יש לכם סוכר, זנגביל, עשב לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו קרח קופץ עם עשב לימון, חזיר עשב לימון, ו למונגראס חזיר סאטיי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מערבבים קלות את הבייקון, חזיר טחון, שום, כוסברה, זנגביל, סוכר ורוטב סויה בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
לצנן את הידיים. ליצור את הבשר לתוך 12 כדורים. חוט חתיכת עשב לימון באמצע כל כדור; לחץ על תערובת הבשר במורד הגבעול כדי ליצור צורה דמוית נקניק, משאיר חלק מן הגבעול חשוף עבור הידית.
שים את הפופס על מחבת מטלית מרופדת בנייר כסף ומטגן עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מגישים עם רוטב צ ' ילי מתוק.