בייקון חלפיניו פופרס
בייקון חלפיניו פופרס הוא ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה הר ד ' אובר. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-2 ומחירו 58 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפלי ג'לפנו, גבינת קולבי, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מנגל בייקון ג'לאפה פופרס, בייקון חלפיניו פופרס, ו בייקון & תפוח ג'לאפה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה מבשלים בייקון על אש בינונית עד לבישול חלקי אך לא פריך.
הסר למגבות נייר לניקוז; להתחמם.
שלב גבינות; מורחים לכל חצי פלפל. עוטפים חתיכת בייקון סביב כל חצי פלפל.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 20-25 דקות או עד בייקון הוא פריך ומילוי מחומם דרך.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. אתה יכול לנסות פואמה קוואן יבש במיוחד. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
פואמה קאווה יבש במיוחד
מציג ניחוחות פריכים של תפוחים ירוקים, גיר ופרחי אביב, וטעמי פרי טריים וחריפים בפה עם שמץ של מתיקות המאוזנת היטב בחומציות.אפריטיף נהדר, יין זה משתלב גם עם מנות ראשונות וטארטות מלוחות.