בייקון-מחבת צ'יזבורגר כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון-מחבת צ'יזבורגר כפולה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 437 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בקר טחון, רוטב ברביקיו, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מרק צ'יזבורגר כפול בייקון, בייקון צ'יזבורגר כפול טוסט גבינה, ו בייקון צ'יזבורגר כפול מרק גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא חום; לנקז.
מערבבים בחלב, מים חמים, פסטה לא מבושלת ותערובת רוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר) ורוטב ברביקיו.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום; לכסות ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך.
מסדרים פרוסות גבינה מעל; מניחים פרוסת עגבניות ורצועת בייקון על כל פרוסת גבינה בדפוס דיבר.
בואו לעמוד 5 דקות (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).