קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

בייקון מטוגן, כרוב וריבת עגבניות

בייקון מטוגן, כרוב וריבת עגבניות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 תבלין? בייקון מטוגן, כרוב וריבת עגבניות יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 901 קלוריות. גשו לסופר וקנו בשר חזיר, בייקון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו כרוב מטוגן ברוטב עגבניות בצל, חזיר צלוי עם כרוב מבושל איטי, שיבולת שועל ורוטב עגבניות, ו כרוב סיידר מטוגן עם בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בייקון: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הבייקון, המניה ומירפואה למחבת בטוחה לתנור, מכסים בנייר כסף וצולים במשך 90 דקות. ואז להסיר את הבייקון מן המניה ולאפשר להתקרר. לאחר מקורר, חלק לתוך 4 מנות ולהחזיק עד בישול מחדש.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיפים את המניה, מיץ תפוחים, בייקון, בצל, תבלין Cajun וכרוב לקומקום ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רותח. לאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הירוקים מתרככים ואת הנוזל צמצם 2 כוסות, על 1 שעה. לאחר הבישול, להסיר מהחום ולהחזיק חם.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
כרוב ירוקכרוב ירוק
ירוקירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לריבת העגבניות: במהלך תהליך הקולר, בסיר קטן על חום בינוני, מוסיפים את העגבניות, הבצל, חזרת, טימין, מלח, קאיין, קארי, פלפל לבן וכורכום, ומאפשרים לבשל במשך 75 דקות, ערבוב במהלך התהליך. לאחר מבושל, לשמור על חם להדק עם slurry במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לאחר שכל שלושת הפריטים מבושלים, על מחבת בטוחה לתנור, מוסיפים את חתיכות הבייקון המטוגנות, למעלה עם ריבת עגבניות וחום תחת המטגן משחימים קלות, כ 2 דקות. לאחר השחמה, חלק את הכרוב בערימה ממורכזת בקערה, ואז למעלה עם בייקון מתובל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
כרוב ירוקכרוב ירוק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS