קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

בייקון מקורמל

בייקון מקורמל
בייקון מקורמל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם בייקון מעושן, פלפל, סוכר חום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בייקון המבורגרים w / בייקון-בצל קרמל בלסמי, סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה, ו בייקון מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מחבת גיליון עם רדיד אלומיניום (לניקוי קל) ומניחים מתלה אפייה חוט על גבי.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
2
שלב את הסוכר החום ואת הפקאן במעבד מזון ולעבד עד הפקאן הם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיף את המלח, פלפל שחור ופלפל קאיין ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את סירופ המייפל ואת הדופק שוב כדי להרטיב את הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
5
חותכים כל פרוסת בייקון במחצית לרוחב בשורה את החתיכות על מדף האפייה בלי לגעת. עם כפית קטנה, באופן שווה להפיץ את תערובת פקאן על גבי כל פיסת בייקון, באמצעות כל התערובת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
6
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד ציפוי הוא השחמה מאוד אבל לא שרוף. אם זה לא מספיק, הבייקון לא יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אמנם זה חם, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מגישים בטמפרטורת החדר. (הבייקון המקורמל יכול להתבצע מוקדם ביום ומאוחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
צילום: סטיב ג ' ירלט