בייקון עטוף חזה עוף מתוק
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. . מתכונים דומים: חזה עוף עטוף בבייקון של היקורי, בייקון אפוי עטוף חזה עוף עם אבוקדו, ו חזה עוף עטוף בבייקון עם אבוקדו וצ'דר.
הוראות
מניחים חזה עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה להלום עוף עם הצד החלק של פטיש בשר עד עובי 1/8 אינץ'.
מעבירים עוף לתבנית אפייה גדולה ומוסיפים רוטב צרפתי. לכסות ולשרות במקרר במשך 2 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר עוף מן ההלבשה ולנער עודף. שמור את ההלבשה הנותרת.
להניח חזה עוף על משטח שטוח ולהפיץ כמה פרוסות פלפל בננה במרכז.
מגלגלים עוף מסביב לפלפלים. לעטוף עוף עם 2 פרוסות בייקון ומאובטח עם קיסמים. סדר עוף עטוף בייקון בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים שמורות רוטב על עוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מפזרים גבינת מוצרלה על פני עוף וממשיכים לאפות עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, 10 עד 15 דקות יותר.