קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

בייקון שוקולד צ'יפס ביסקוטי

בייקון שוקולד צ'יפס ביסקוטי
המתכון בייקון שוקולד צ'יפס ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 514 אוהדים. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים בייקון במחבת עד השחמה פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. אפשר לבייקון להתקרר לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
להעביר בייקון למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. בקערה גדולה, להכות חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, שתיים או שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומכים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד מעורבב. מערבבים בבייקון ושוקולד צ ' יפס. לאסוף בצק בכדור ולחלק לשניים. לעטוף כל מחצית פלסטיק להכניס למקרר עד המשרד, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
בייקוןבייקון
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
7
תבנית אפייה עם נייר קלף. מחממים תנור ל 350ºF. על פני השטח המשוריין, מגלגלים כל פיסת בצק החוצה לתוך יומן 12 עד 14 אינץ'. יומני Trasfer לאפיית גיליון ריווח אותם 3 עד 4 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
אופים עד אור זהוב ויבש למגע, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר תבנית אפייה מהתנור. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300ºF. אפשר ליומנים להתקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
העבר יומנים ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, פרוסות בולי עץ באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. להחזיר פרוסות לתבנית אפייה, עומד זקוף, ואופים עד יבש וזהוב, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור