בייקון שוקולד צ'יפס ביסקוטי
המתכון בייקון שוקולד צ'יפס ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 514 אוהדים. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ביסקוטי שוקולד צ'יפס, ו ביסקוטי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים בייקון במחבת עד השחמה פריך, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. אפשר לבייקון להתקרר לגמרי.
להעביר בייקון למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. תניח בצד.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. בקערה גדולה, להכות חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, שתיים או שלוש דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומכים לשלב.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד מעורבב. מערבבים בבייקון ושוקולד צ ' יפס. לאסוף בצק בכדור ולחלק לשניים. לעטוף כל מחצית פלסטיק להכניס למקרר עד המשרד, 20 עד 30 דקות.
תבנית אפייה עם נייר קלף. מחממים תנור ל 350ºF. על פני השטח המשוריין, מגלגלים כל פיסת בצק החוצה לתוך יומן 12 עד 14 אינץ'. יומני Trasfer לאפיית גיליון ריווח אותם 3 עד 4 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד אור זהוב ויבש למגע, כ 30 דקות.
הסר תבנית אפייה מהתנור. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300ºF. אפשר ליומנים להתקרר במשך 15 דקות.
העבר יומנים ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, פרוסות בולי עץ באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. להחזיר פרוסות לתבנית אפייה, עומד זקוף, ואופים עד יבש וזהוב, 20 עד 30 דקות.