בייקון, תרד ותפוחי אדמה שמנת
תפוחי אדמה בייקון, תרד ושמנת עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 573 קלוריות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמנת, מלח ופלפל, אגוז מוסקט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בייקון-תרד פירה, תפוחי אדמה ממולאים תרד-בייקון, ו תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מלח מים ומבשלים עד שהם רכים, 12 עד 15 דקות.
למחבת קטנה על אש בינונית מוסיפים מעט שמן זית כתית מעולה ובייקון ומשחימים, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים, עוד 5 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בחזרה בסיר החם.
מוסיפים לתפוחי אדמה בייקון, בצל ותרד מופשר, מועכים לאיחוד ואז מוסיפים שמנת. מועכים עד לקבלת תערובת חלקה ומתבלים את התערובת במלח, פלפל ואגוז מוסקט.