קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקר, בייקר

בייקר, בייקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בייקר, אופה. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורש מלח כשר, שיבולת שועל, דבש, זנגביל הקרקע. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מה חדש על בייקר בחורה, בייגלה שלט של בייקר, ו עוגות קערה אחת של בייקר.

הוראות

1
בקערה שלבו את כל החומרים היבשים וקוביות החמאה. משפשפים את התערובת במהירות בין קצות האצבעות עד שהיא יוצרת גושים לחים קטנים בתערובת חולית רופפת. מקררים בזמן הכנת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים שכבה קטנה מתחתית כל תפוח ליצירת משטח תחתון שטוח ויציב. בעזרת סכין חיתוך קטנה, חותכים חרוט גלילי מהחלק העליון של התפוח, נעים כ -1 אינץ 'מחוץ לליבה, בדומה להסרת החלק העליון של דלעת בעת גילוף ג' ק אולנטרן.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
הסר את החלק העליון וזורק. בעזרת כף מלון או כפית, הסר את הליבה והזרעים שנותרו והקפד לא לנקב את בסיס התפוח.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
מלוןמלון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
4
מניחים תפוחים על תבנית עם נייר אפייה או תבנית פאי וממלאים כל מרכז בכפית דבש. כף בתערובת, אורזת קלות עד שהיא גדושה ועולה על דפנות התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
5
אופים בתנור בחום של 350 מעלות על המדף העליון או האמצעי למשך 40 דקות או עד שהמילוי מזהיב וניתן להכניס את קצה סכין החיתוך לצד התפוח ללא התנגדות מועטה או ללא.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
תנו לתפוחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,