בין לילה עוגות טוסט קינמון
המתכון בין לילה עוגות טוסט קינמון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 9 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך חלב, קמח זהב, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טוסט קינמון צרפתי בן לילה, לחם מטוגן לילה עם סירופ קינמון, ו קינמון לילה-וניל פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לקוביות; מניחים על גיליון עוגיות ungreased. מכסים במגבת תה נקייה להתייבש קצת.
מניחים כוסות אגוז על גיליון עוגיות גדול.
מניחים כמה פירות יער בכל כוס.
בעוד קוביות לחם מתייבשות, בסיר 2 ליטר, לחמם את שני milks, שמנת, 1/2 כוס סוכר מגורען, קינמון, וניל שעועית וניל 5 דקות או עד חם בכל רחבי, ערבוב כל הזמן. להפריש לתלול 30 דקות.
הסר שעועית וניל. מקציפים ביצים לתערובת.
דאנק קוביות לחם לתערובת חלב ביצה; לחלק באופן שווה בין כוסות אגוז. חזור עם כל הלחם. מכסים טוסט צרפתי בלתי מוסווה בחוזקה; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
הסר טוסט צרפתי מהמקרר; לחשוף. בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, 1/4 כוס סוכר מגורען והמלח. עם מזלג או אצבעות, לחתוך או לשפשף חמאה לתוך תערובת קמח עד שהוא דומה פירורים.
מפזרים ציפוי Streusel מעל טוסט צרפתי.
הסר מהתנור; טפטוף כל אחד עם סירופ מייפל.