ביס בברי אפוי עם חמוציות מסוכרות
נגיסות ברי אפויות עם חמוציות מסוכרות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתכונים שלך. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 274 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם לחג המולד . אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם אגוזי מלך דרומית, תפוח גרני סמית, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: חמוציות מסוכרות וניל-תפוז , שקדי חזיר במילוי חמוציות וברי , וירוקים אביביים עם אגסים, אגוזי מלך מסוכרים וגורגונזולה .
הוראות
עבור חמוציות מסוכרות, בסיר קטן, מערבבים 1 כוס סוכר ו-1/2 כוס מים על אש נמוכה. מבשלים עד שהסוכר נמס, כ-3 דקות.
מוסיפים חמוציות ומסירים מהאש.
מעבירים לקערה, מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מגלגלים פנימה את 3/4 כוס הסוכר הנותרים לציפוי. יבש באוויר על רשת במשך שעה.
ברי ביס אפוי, מחממים תנור ל-375 מעלות.
מוסיפים מיץ תפוזים, חתיכות בייקון, אגוזי מלך, תפוח, קינמון ו-3 כפות סוכר חום. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב תכוף, עד שהסוכר נמס ותפוחים מתחילים להשחים, 3-5 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה גרידת תפוז.
פתחו גלילות סהר וצובטו יחד תפרים ליצירת עלה אחד גדול עם כל חבילת בצק.
חותכים כל מלבן ל-12 ריבועים.
מצפים תבנית מיני מאפינס בספריי בישול ומניחים ריבוע בצק בכל כוס.
חותכים ברי ל-24 חלקים ומניחים במרכז ריבוע הבצק. מעל תערובת אגוזי מלך תפוחים וקורט סוכר חום. מביאים את שולי ריבוע הבצק למרכז וצובטים ליצירת אטימה.
אופים במשך 10 דקות או עד להזהבה.
מקשטים כל ביס עם חמוציות מסוכרות לפרץ טעם בלתי צפוי.