ביסקוויט שקדים אוכמניות
לחמניות שקדים אוכמניות דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת הבוקר הזאת 88 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מספק כ 30 מנות . מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. גשו לסופר וקנו קמח, מיץ לימון, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוויט שקדים אוכמניות, ביסקוויטים שקדים אוכמניות יבשים, ו לחמניות אוכמניות + ציפוי גבינת שמנת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מניחים 2 כפות אוכמניות בקערה ניתנת למיקרוגל; חום במיקרוגל עד רך מאוד, כ -20 שניות. מערבבים את הריבות ומיץ רימון; להפריש.
הקרם יחד את החמאה והסוכר בקערה קטנה באמצעות מערבל יד חשמלי. הכה בביצה.
מוסיפים את החלב, תמצית שקדים, גרידת לימון, מיץ לימון ותערובת אוכמניות, ממשיכים להכות עד בשילוב.
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתערובת אוכמניות, פועם ללא הרף עד שיש לך בצק רך. מקפלים את השקדים ו 1 כוס אוכמניות לתוך הבצק. טיפת בצק על ידי כפית מעוגלתעל גבי גיליונות אפייה מרופדת.
אופים עד חום זהוב, כ -15 דקות.