קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוויט שקדים וצימוקים

ביסקוויט שקדים וצימוקים
ביסקוויט שקדים וצימוקים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם זרעי אניס, גרידת תפוז, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ביסקוטי צימוקים שוקולד, ביסקוטי קשיו וצימוקים מוזהבים, ו ביסקוטי צימוקים רוזמרין שוקולד מריר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת ערבוב, לשלב את החמאה וסוכר מגורען ומכה, עם מקצף או מערבל יד, עד אור ורך, מגרד את הצדדים מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
הוסף את גרידת התפוז והכה ב
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
4
ביצים שלמות אחת בכל פעם. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
5
מערבבים בעדינות בקמח, אבקת אפייה ומלח. לאחר הקמח משולב, לקפל את השקדים, צימוקים אניס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מחלקים את הבצק לשני חלקים. אם הבצק דביק, אבק את הידיים עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
7
מגלגלים את הבצק לשני יומני אורך מגש הסדינים ומניחים על המגש. הכה את הלבן ביצה עם 1 כף מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מברשת את יומני עם ביצה לבן ומפזרים את הסוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
אופים עד חום זהוב כהה, פריך מעט בקצוות ועדיין קצת רך באמצע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר מהתנור ללוח חיתוך וחתוך על ההטיה עם סכין משונן בזמן שהם עדיין חמים. חיתוך בזמן חם ימנע מתפורר.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להניח את הביסקוטי בחזרה על מגש הסדינים, לחתוך צדדים למטה, ולחזור לתנור עד קצת יותר זהב סביב הקצוות, עוד 10 דקות. זה יקשיח את הביסקוטי, אבל לא יהפוך אותם לאבנים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר מהתנור למגש הגשה ומגיש עם קפה או וין סנטו לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
Vin SantoVin Santo
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
ביסקולישס!

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.