ביסקוויטי חמאה פריך
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חלב חמאה, חמאה, שומן חזיר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: ביסקוויטים לארוחת ערב פריך, ביסקוויטים לחמאה, ו ביסקוויטים לחמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה.
להוסיף שומן חזיר, ציפוי זה עם קמח, ואז לשפשף בין קצות האצבעות שלך עד מעורבב גס עם כמה גושים 1/2 אינץ'.
הפוך היטב בתערובת קמח, ולאחר מכן להוסיף חלב חמאה, ערבוב רק עד צורות הבצק (זה יהיה רך ודביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש 8 עד 10 פעמים.
מרדדים את הבצק עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 12 אינץ '(1/2 אינץ 'עבה) ו, באמצעות מזלג טבול קמח, זין כל הדרך על כל 1/2 אינץ'.
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר עם 2 1/2-עד 3 אינץ ' עגולים עוגייה / חותך ביסקוויט טבול בקמח (לא חותך טוויסט).
אופים, כמעט נוגע ללב, על גיליון אפייה כבד ungreased, מסתובב גיליון לאחר כ 6 דקות אם בראונינג לא אחיד, עד פריך וזהוב-חום, 12 עד 15 דקות.
מברשת צמרות עם חמאה מומסת לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
תערובת קמח עם שומן חזיר יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.