ביסקוויטי שיבולת שועל ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן לחמניות שיבולת שועל דובדבן יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בסביבה 40 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 347 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח, קמח אורז חום superfine, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו ללא גלוטן /ביסקוויטי פירות דוחן ללא חלב, שייק Revitalizer דובדבן (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז), ו ביסקוויטים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
להקציף יחד 1 כוס חלב האורז ואת חומץ סיידר. הגדר aside.In קערה גדולה, לטאטא יחד את תערובת הקמח, מסטיק xanthan, אבקת אפייה, סוכר מגורען, מלח, וקינמון.
תוסיף את שיבולת השועל ותזרוק.
מוסיפים את התקצור לחתיכות, ועובדים עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד שיש לך פירור בגודל אפונה.
מוסיף את הדובדבנים, זורק עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת חלב האורז ומערבבים עם כף עץ עד בשילוב אבל עדיין clumpy.קמח משטח עבודה בקלילות עם קצת תערובת קמח ללא גלוטן, ולהפוך את הבצק. קמח קל את הידיים.
מפזרים את הבצק עם תערובת קמח קטנה.מחלקים את הבצק לשניים. הבצק יהיה דביק. צורה לשני דיסקים 6 אינץ'.
חותכים את הדיסקים ל 6 טריזים בצורת עוגה.
מעבירים את הביסקוויטים לתבנית האפייה.
מברשת עם הנותרים 2 כפות חלב אורז, ואז מפזרים סוכר מלטש.
אופים במרכז התנור במשך 17 דקות, או עד מוזהב קלות.
מגישים חם מהתנור, או לתת מגניב על קירור rack.To למדוד קמח, להשתמש בכפית גדולה כדי לגרוף קמח לתוך כוס המדידה, ולאחר מכן ליישר אותו עם החלק האחורי של סכין או straightedge. אל תשתמש בכוס המדידה עצמה כדי לגרוף את הקמח שלך בעת המדידה! זה יהיה לדחוס את הקמח ואתה תהיה בסופו של דבר עם יותר מדי עבור המתכון.
שלב את כל החומרים בתיק רוכסן-עליון בגודל גלון. לנער עד מעורבב היטב. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.