ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. אם יש לכם בטטות, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
לנפות יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה נפרדת, גדולה, לערבב את תפוחי אדמה מתוקים וחמאה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת תפוחי האדמה ומערבבים כדי להכין בצק רך. לאחר מכן מוסיפים חלב כף בכל פעם לתערובת וממשיכים לחתוך פנימה. הפוך את הבצק על לוח מקומח וזרוק קלות עד שמחוץ לבצק נראה חלק.
מגלגלים את הבצק עד 1/2 אינץ ' עבה לחתוך עם חותך ביסקוויט.
מניחים את הביסקוויטים על מחבת משומנת וחולצות מעיל עם חמאה מומסת.
אופים במשך כ -15 דקות. (צפה בתנור שלך: אם הביסקוויטים משחימים מהר מדי, להנמיך את הטמפרטורה.)