ביסקוויטים מחבת
ביסקוויטי גרידל עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, ליווי: חמאה וריבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ביסקוויטים מחבת, ביסקוויטים עם דבש, ו עוגות מחבת.
הוראות
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה, קרם טרטר ומלח לקערה. מערבבים יחד חלב חמאה וחמאה בקערה קטנה עם מזלג, ולאחר מכן מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים רק עד הבצק הרך יוצר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לחצי ולשים כל חצי 3 או 4 פעמים. לטפוח כל חצי לתוך סיבוב 6 אינץ '(1/2 אינץ ' עבה), ולאחר מכן לחתוך כל סיבוב לתוך 4 טריזים.
חום מחומם על אש נמוכה עד חם. עבודה ב 2 קבוצות אם מחבת היא קטנה, אבק קל שני הצדדים של כל לחמניה עם קמח, רועד את עודף, לבשל לחמניות על אש נמוכה, ללא הפרעה, 3 דקות. להגדיל את החום נמוך בינוני ומבשלים עד לחמניות נפוחות ו undersides הם חום זהוב, כ 5 דקות יותר. הפוך לחמניות מעל ומבשלים עד חום זהוב מבושל דרך (לצפות ביסקוויטים מקרוב ולהתאים את החום לפי הצורך, כך שהם מבשלים דרך אבל לא לשרוף), 7 עד 8 דקות (לחתוך לחמניה אחת פתוחה כדי לבדוק doneness).
העברה למתלה וקריר כדי להתחמם, 3 עד 4 דקות.