ביסקוויטים עם אגוז קפה
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קינמון טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו ביסקוויטים עם אגוז קפה, לחמניות קפה קוקוס, ו לחמניות קפה שוקולד שוקולד מושלמות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2/3 כוס חלב וגרגרי קפה בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; מערבבים עד קפה מתמוסס. לכסות ולהירגע לחלוטין. מערבבים וניל וביצה.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך קינמון) בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. (תערובת הקמח והחמאה יכולים גם להיות משולבים במעבד מזון; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.) Stir in walnuts.
מוסיפים תערובת חלב, ערבוב רק עד לח (הבצק יהיה דביק).
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 4 פעמים עם ידיים מקומטות. לטפוח בצק למעגל 8 אינץ ' על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
חותכים את הבצק ל -10 טריזים; לא נפרדים.
מברישים את הבצק עם 2 כפיות חלב; מפזרים 2 כפיות סוכר.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד השחמה.