ביסקוויטים עם שקדים
ביסקוויטים שקדים-פירור הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 320 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת אפייה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, ריבה שקדים פירור ברים, ו עוגות פירורי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. בקערה בינונית, לערבב 3 כפות קמח, 2 כפות סוכר ושקדים קצוצים דק.
חותכים 2 כפות חמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר. תניח בצד.
בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה 1/2 כוס, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת סכיני שולחן 2 באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים דומים פירורים עדינים. מערבבים שקדים קצוצים. מערבבים בביצה ומספיק חצי חצי כך שהבצק עוזב את הצד של הקערה ויוצר כדור.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לגלגל בעדינות בקמח למעיל. ללוש קלות 10 פעמים. לטפוח או להתגלגל לתוך סיבוב 9 אינץ ' על גיליון עוגיות ungreased.
מפזרים עם streusel; לחץ קלות לתוך הבצק.
חותכים ל -8 טריזים, אבל לא נפרדים.
אופים כ 15 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות; פרוסות נפרדות בקפידה.