ביסקוטי אגוזים ושוקולד
ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 84 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סוכר, קליפת תפוז, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ביסקוטי אגוזים ושוקולד, ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה. הכה בביצים, קליפת תפוז, ווניל עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה אחרת, מערבבים קמח ואבקת אפייה. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מערבבים באגוזי לוז.
כפית 1 כוס בצק ב dollops לאורך אורך של חמאה או בישול קלף-מצופה 12 על ידי 15 אינץ 'תבנית אפייה, 1 אינץ' מקצה. כף עוד בצק כוס 1 לאורך הצד השני של הסדין. עם אצבעות מקורנות, לטפוח כל רצועת בצק לתוך כיכר שטוח 13 אינץ', על 1/2 אינץ 'עבה ו 2 אינץ' רחב. חזור עם הבצק שנותר (הבצק יכול לעמוד בזמן כיכרות ראשונות אופים).
אופים כיכרות בתנור 350 עד הזהב, 15 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
עם סכין חדה, לחתוך כיכרות לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. פרוסות נפרדות מעט להטות כל אחד על צד לחתוך.
חזור לתנור ואפה עד שהעוגיות מעט כהות יותר ויציבות ויבשות למגע, 15 עד 20 דקות יותר. להחליק בעדינות ביסקוטי על מתלים להתקרר לחלוטין.
בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי (תחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מערבבים שבבי שוקולד לעתים קרובות עד נמס וחלק, על 5 דקות.
מורחים שוקולד בצד אחד של כל ביסקוטי.
מניחים עוגיות בשכבה אחת, בצד שוקולד למעלה, על דפי אפייה, ומקררים עד שהשוקולד מוצק, כ -20 דקות.