קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי אגוזים ושוקולד

ביסקוטי אגוזים ושוקולד
ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 84 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סוכר, קליפת תפוז, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ביסקוטי אגוזים ושוקולד, ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה. הכה בביצים, קליפת תפוז, ווניל עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בקערה אחרת, מערבבים קמח ואבקת אפייה. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מערבבים באגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
כפית 1 כוס בצק ב dollops לאורך אורך של חמאה או בישול קלף-מצופה 12 על ידי 15 אינץ 'תבנית אפייה, 1 אינץ' מקצה. כף עוד בצק כוס 1 לאורך הצד השני של הסדין. עם אצבעות מקורנות, לטפוח כל רצועת בצק לתוך כיכר שטוח 13 אינץ', על 1/2 אינץ 'עבה ו 2 אינץ' רחב. חזור עם הבצק שנותר (הבצק יכול לעמוד בזמן כיכרות ראשונות אופים).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
אופים כיכרות בתנור 350 עד הזהב, 15 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
עם סכין חדה, לחתוך כיכרות לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. פרוסות נפרדות מעט להטות כל אחד על צד לחתוך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
חזור לתנור ואפה עד שהעוגיות מעט כהות יותר ויציבות ויבשות למגע, 15 עד 20 דקות יותר. להחליק בעדינות ביסקוטי על מתלים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי (תחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מערבבים שבבי שוקולד לעתים קרובות עד נמס וחלק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מורחים שוקולד בצד אחד של כל ביסקוטי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ביסקוטיביסקוטי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים עוגיות בשכבה אחת, בצד שוקולד למעלה, על דפי אפייה, ומקררים עד שהשוקולד מוצק, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום