ביסקוטי אנייס
ביסקוטי אניס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 109 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 2406 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ביסקוטי אנייס, ביסקוטי אניס לשנה החדשה, ו ביסקוטי אניס-שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות פרנהייט מרפדים 2 דפי עוגיות בנייר אפייה או בנייר כסף.
בקערת ערבוב גדולה מקציפים סוכר וחמאה עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
שלב ברנדי, תמצית אניס ווניל בקערה קטנה או כוס מדידה. בקערה בינונית שלבו קמח, אבקת אפייה ומלח. לחלופין להוסיף מרכיבים יבשים תערובת ברנדי לתערובת החמאה, מתחיל ומסתיים עם החומרים היבשים. מערבבים פנימה את השקדים והאניס.
זרוק בצק בכפיות על דף מוכן, ויצר שתי רצועות באורך 2 על 13 אינץ ' על כל דף. בצק חלק לתוך יומני עם קצות האצבעות לחות.
אופים בערך30 עד 35 דקות או עד להזהבה ויציבה למגע.
מניחים דפי עוגיות על מתלים ומצננים לחלוטין. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -300 מעלות פרנהייט.
חותכים בולי עץ מקוררים באלכסון לפרוסות בעובי 3/4 אינץ ' בעזרת סכין משוננת.
מניחים פרוסות על דפי עוגיות.
אופים כ -20 דקות, הופכים לאחר 10 דקות, עד לייבוש וחום מעט.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.