ביסקוטי דובדבן-שקדים
ביסקוטי דובדבן-שקדים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 22 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 1 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, דובדבנים, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביסקוטי שקדים דובדבן, ביסקוטי שקדים דובדבן, ו ביסקוטי שקדים דובדבן.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מערבבים ביצה, חלבונים, תמצית שקדים, וניל; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב עד מעורבב היטב. מערבבים דובדבנים ושקדים (הבצק יהיה יבש ומתפורר). הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 עד 6 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לגליל 8 אינץ ' ארוך.
מקום לחמניות 4 עד 5 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח כל גליל לעובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על דפי אפייה מצופה ספריי בישול; אופים 10 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות.
הסר מסדינים אפייה, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.