צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? ביסקוטי אוכמניות ותפוזים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-40 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סוכר, סודה לשתיה, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 12%. נסו ביסקוטי תפוזים חמוציות, ביסקוטי תפוזים וחמוציות, ו ביסקוטי חמוציות-תפוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר, שמן, קליפת תפוז, וניל וביצים. מערבבים במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
וניל
סוכר
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה. על גיליון עוגיות ungreased, צורה חצי בצק בכל פעם לתוך מלבן 10x3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על גיליון עוגיות 15 דקות.