קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי טוסקני

ביסקוטי טוסקני
ביסקוטי טוסקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 89 קלוריות. מתאים ל-42 ומחירו 12 סנט למנה מנות. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, תמצית שקדים, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: מרק טוסקני עוף גריל מקרוני, ביצה נוג ביסקוטי, ו ביסקוטי הטוב ביותר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה ביצים, וניל, תמצית שקדים וגרידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים לתערובת המוקרמת עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מערבבים פנימה שקדים. מחלקים בצק לשני חלקים. טופס לתוך כיכרות שטוח ארוך על 1/2 אינץ 'גבוה ו 12 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
הניחו את הכיכרות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב בהיר. מצננים על רשת למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעזרת סכין משוננת חותכים באלכסון לפרוסות בעובי של 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
הניחו את הפרוסות שטוחות על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים 10 דקות, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מעבירים לרשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מכניסים שוקולד צ ' יפס לקערה קטנה ובטוחה במיקרוגל. ממיסים שוקולד במיקרוגל, מערבבים כל 20 עד 30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה. השתמש במרית כדי למרוח שוקולד על צד אחד של כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתייצבות. אחסן ביסקוטי בטמפרטורת החדר בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ודובדבן אדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.