ביסקוטי טוסקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 89 קלוריות. מתאים ל-42 ומחירו 12 סנט למנה מנות. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, תמצית שקדים, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: מרק טוסקני עוף גריל מקרוני, ביצה נוג ביסקוטי, ו ביסקוטי הטוב ביותר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה ביצים, וניל, תמצית שקדים וגרידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים לתערובת המוקרמת עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים פנימה שקדים. מחלקים בצק לשני חלקים. טופס לתוך כיכרות שטוח ארוך על 1/2 אינץ 'גבוה ו 12 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
הניחו את הכיכרות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב בהיר. מצננים על רשת למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בעזרת סכין משוננת חותכים באלכסון לפרוסות בעובי של 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
8
הניחו את הפרוסות שטוחות על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים 10 דקות, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מעבירים לרשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
11
מכניסים שוקולד צ ' יפס לקערה קטנה ובטוחה במיקרוגל. ממיסים שוקולד במיקרוגל, מערבבים כל 20 עד 30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה. השתמש במרית כדי למרוח שוקולד על צד אחד של כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתייצבות. אחסן ביסקוטי בטמפרטורת החדר בכלי אטום.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ודובדבן אדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.