ביסקוטי טוסקני
ביסקוטי טוסקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 89 קלוריות. מתאים ל-42 ומחירו 12 סנט למנה מנות. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, תמצית שקדים, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: מרק טוסקני עוף גריל מקרוני, ביצה נוג ביסקוטי, ו ביסקוטי הטוב ביותר.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית אפייה גדולה.
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה ביצים, וניל, תמצית שקדים וגרידה.
שלב קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט ומלח. מערבבים לתערובת המוקרמת עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים פנימה שקדים. מחלקים בצק לשני חלקים. טופס לתוך כיכרות שטוח ארוך על 1/2 אינץ 'גבוה ו 12 אינץ' ארוך.
הניחו את הכיכרות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב בהיר. מצננים על רשת למשך 5 דקות.
בעזרת סכין משוננת חותכים באלכסון לפרוסות בעובי של 1/2 אינץ'.
הניחו את הפרוסות שטוחות על תבנית האפייה.
אופים 10 דקות, הופכים פעם אחת.
מכניסים שוקולד צ ' יפס לקערה קטנה ובטוחה במיקרוגל. ממיסים שוקולד במיקרוגל, מערבבים כל 20 עד 30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה. השתמש במרית כדי למרוח שוקולד על צד אחד של כל עוגיה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתייצבות. אחסן ביסקוטי בטמפרטורת החדר בכלי אטום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
טנוטה די נוזולה לה פוררה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות וטעמים של פטל שחור ודובדבן אדום משובצים בחומציות קיאנטי יפהפייה ובמבנה טאני אלגנטי.