ביסקוטי מלוח
ביסקוטי מלוח יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח ים, גבינת עיזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ביסקוטי שתי גבינות מתובל, שמן זית ועשב ביסקוטי מלוח, ו ביסקוטי הטוב ביותר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה. הניחו בצד.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, הרבס דה פרובנס, אבקת אפייה ומלח. הניחו בצד.
במיקסר מעמד, מצויד בתוסף משוט, מקציפים יחד את החמאה וגבינת העיזים עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הסוכר והביצים. בקבוצות מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד לאיחוד בלבד.
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה. בידיים לחות יוצרים את הבצק לכיכר באורך 13 אינץ 'ברוחב 3 1/2 אינץ'.
אופים עד להזהבה בהירה, כ-30 דקות. מגניב על גיליון אפייה במשך 30 דקות.
מעבירים את הכיכר לקרש חיתוך. בעזרת סכין משוננת חותכים את היומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הביסקוטי, חתוך כלפי מטה, על תבנית האפייה.
אופים עד להזהבה בהירה, כ -15 דקות.
מעבירים את הביסקוטי לרשת ומצננים לחלוטין, כ-30 דקות.