ביסקוטי צ'אי-שוקולד צ'יפס
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ביסקוטי צ'אי-שוקולד צ'יפס בבית. מנה אחת מכילה 100 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 27 אגורות למנה תקבלו קינוח שמגיש 30. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, תמצית וניל, תה צ'אי חזק וחלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 17% . יום 11: ביסקוטי צ'י שוקולד צ'יפס , ביסקוטי שוקולד צ'יפס וביסקוטי שוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה, טורפים את התה, הביצה, חלבון הביצה, החלב והוניל. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס.
מחלקים את הבצק לשניים. עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
על תבנית מצופה בתרסיס בישול, מעצבים כל חצי לתבנית של 10 אינץ'. מלבן x 2 אינץ'.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מניחים תבניות על רשתות. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להעביר לקרש חיתוך; לחתוך באלכסון עם סכין משוננת ל-3/4 אינץ'. פרוסות.
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה מצופים בספריי בישול.
אופים 6-9 דקות מכל צד או עד שהן יציב.
הוצא לרשתות. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: Vin Santo, פורט Tawny
ניתן לשלב ביסקוטי עם Vin Santo ו-Tawny Port. Vin santo הוא השילוב המסורתי ביותר לביסקוטי - אתה יכול לטבול את הביסקוטי ממש שם! ניתן להטביע באותה מידה נמל חום. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.