קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי צ'אי-שוקולד צ'יפס

ביסקוטי צ'אי-שוקולד צ'יפס
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ביסקוטי צ'אי-שוקולד צ'יפס בבית. מנה אחת מכילה 100 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 27 אגורות למנה תקבלו קינוח שמגיש 30. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, תמצית וניל, תה צ'אי חזק וחלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 17% . יום 11: ביסקוטי צ'י שוקולד צ'יפס , ביסקוטי שוקולד צ'יפס וביסקוטי שוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה, טורפים את התה, הביצה, חלבון הביצה, החלב והוניל. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחלקים את הבצק לשניים. עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
על תבנית מצופה בתרסיס בישול, מעצבים כל חצי לתבנית של 10 אינץ'. מלבן x 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים תבניות על רשתות. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להעביר לקרש חיתוך; לחתוך באלכסון עם סכין משוננת ל-3/4 אינץ'. פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה מצופים בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים 6-9 דקות מכל צד או עד שהן יציב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הוצא לרשתות. מאחסנים בכלי אטום.

יין מומלץ: Vin Santo, פורט Tawny

ניתן לשלב ביסקוטי עם Vin Santo ו-Tawny Port. Vin santo הוא השילוב המסורתי ביותר לביסקוטי - אתה יכול לטבול את הביסקוטי ממש שם! ניתן להטביע באותה מידה נמל חום. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.