ביסקוטי קינמון עם פיסטוקים
ביסקוטי קינמון עם פיסטוקים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך ביצים, חמאה, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. מתכונים דומים: ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים, ביסקוטי גרהם עם פיסטוקים ולימון, ו ביסקוטי חג עם חמוציות ופיסטוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
בקערה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון וציפורן עד מעורב היטב. עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את החמאה והסוכר יחד בקערה גדולה נפרדת עד אור ורך; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם.
מערבבים בתמצית הוניל. מערבבים את תערובת הקמח רק עד incorporated, ומערבבים את שבבי הקינמון ואגוזי פיסטוק.
מחלקים את הבצק לשניים. עם ידיים מקורנות, לעצב כל חצי לתוך יומן על 9 אינץ ' ארוך, ומניח על תבנית אפייה מוכן.
לצחצח את בולי העץ עם ביצה מוכה לבן.
אופים בתנור שחומם מראש עד היומנים הם חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב עד קל להתמודד. להפחית חום תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
באמצעות סכין משונן עם תנועת ניסור קלה, לחתוך את היומנים לגזרים לתוך ביסקוטי עבה 1/2 אינץ'.
מניחים את הביסקוטי על תבנית האפייה, וחוזרים לתנור.
אופים בתנור עד ביסקוטי קלויים קלות, על 10 דקות; להסיר מהתנור, להפוך את הביסקוטי מעל, וטוסט את הצדדים האחרים במשך 10 דקות נוספות. אפשר להתקרר על מדפים תיל.