קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי קיץ

ביסקוטי קיץ
ביסקוטי קיץ דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חגיגת קיץ לימונדה ביסקוטי, קיץפשוט ביותר סקווש, ו ביסקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לנצח עם מיקסר במהירות גבוהה 2 דקות עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, אחד בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
3
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר, ערבוב עד מעורבב. מערבבים ב 1/4 שבבי כוס פקאן (הבצק יהיה דביק). כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
צ ' יפסצ ' יפס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
6
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
להפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות. עם ידיים מקורנות, לעצב בצק לתוך יומן 9 x 4inch; לטפוח עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מניחים יומן על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים ב 325 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר יומן מהמחבת; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
11
חותכים לרוחב יומן לפרוסות 18 (בעובי 1/2 אינץ').
12
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים ב 325 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
14
מניחים 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס לבן למדוד זכוכית; מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או רק עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
15
מוסיפים חצי וחצי ללא שומן; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חינם שומן וחציחצי חינם שומן וחצי
16
טפטוף על ביסקוטי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי