ביסקוטי קיץ
ביסקוטי קיץ דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חגיגת קיץ לימונדה ביסקוטי, קיץפשוט ביותר סקווש, ו ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לנצח עם מיקסר במהירות גבוהה 2 דקות עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, אחד בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר, ערבוב עד מעורבב. מערבבים ב 1/4 שבבי כוס פקאן (הבצק יהיה דביק). כיסוי וצינה 30 דקות.
להפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות. עם ידיים מקורנות, לעצב בצק לתוך יומן 9 x 4inch; לטפוח עובי 1/2 אינץ'.
מניחים יומן על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 325 במשך 30 דקות.
הסר יומן מהמחבת; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים לרוחב יומן לפרוסות 18 (בעובי 1/2 אינץ').
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מניחים 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס לבן למדוד זכוכית; מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או רק עד נמס.
מוסיפים חצי וחצי ללא שומן; מערבבים עד חלקה.