קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי שוקולד כפול

ביסקוטי שוקולד כפול
ביסקוויט שוקולד כפול יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 67 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיניצ'יפס שוקולד, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביסקוטי שוקולד כפול, ביסקוטי שוקולד כפול, ו ביסקוטי שוקולד כפול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
3
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים וניל, ביצים, ביצה לבן בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים; מערבבים עד מעורבב היטב. מחלקים בצק לשניים. להפוך את הבצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. עם ידיים מקורנות, לעצב כל בצק חצי לתוך גליל באורך 12 אינץ'; לטפוח לעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים ב 350 במשך 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
8
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 18 (1/2 אינץ'). בזהירות לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים ביסקוטי 15 דקות נוספות או עד כמעט המשרד (ביסקוטי יהיה רך מעט במרכז אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר ביסקוטי מ אפייה גיליון; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.