ביסקוטי שוקולד כפול
ביסקוויט שוקולד כפול יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 67 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיניצ'יפס שוקולד, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביסקוטי שוקולד כפול, ביסקוטי שוקולד כפול, ו ביסקוטי שוקולד כפול.
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מערבבים וניל, ביצים, ביצה לבן בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים; מערבבים עד מעורבב היטב. מחלקים בצק לשניים. להפוך את הבצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. עם ידיים מקורנות, לעצב כל בצק חצי לתוך גליל באורך 12 אינץ'; לטפוח לעובי 1/2 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 22 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 18 (1/2 אינץ'). בזהירות לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה.
אופים ביסקוטי 15 דקות נוספות או עד כמעט המשרד (ביסקוטי יהיה רך מעט במרכז אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר ביסקוטי מ אפייה גיליון; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.