ביסקוטי שוקולד תפוזים עם שקדים
ביסקוטי שוקולד תפוזים עם שקדים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לכם שקדים, אבקת אפייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו ביסקוויט שוקולד עם שקדים וקוקוס, ביסקוטי שוקולד-כתום, ו ביסקוטי שוקולד תפוז (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה להתמזג. הכה בביצים אחד בכל פעם, ואז גרנד מרנייה וקליפת תפוז.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד מעורבב. מערבבים שקדים ושוקולד. לאסוף בצק יחד; לחלק לשניים. לעטוף בניילון ומקרר עד חברה, אחת עד שעתיים.
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
באמצעות ידיים מקורנות, יוצרים כל פיסת בצק לתוך 14 אינץ 'ארוך, 2 1/2 אינץ' -יומן רחב.
העברת יומני גיליון אפייה מוכן, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד אור זהוב, כ -30 דקות. אפשר את היומנים להתקרר במשך 30 דקות על תבנית האפייה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
מניחים יומן אחד על קרש חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה. חזור עם יומן שנותר.
אופים ביסקוטי עד יבש לגעת וזהב חיוור, כ -30 דקות. מגניב לגמרי על המדף. (ניתן לעשות שבוע אחד קדימה. אחסן במיכל אטום)