ביסקוטי שקדים
ביסקוטי שקדים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 24 . אם יש לך סוכר, קמח, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוטי שקדים, ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים וניל והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב עד היטב מעורבב (הבצק יהיה יבש).
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, ללוש קל 7 או 8 פעמים. לעצב בצק לחמנייה באורך 16 אינץ'.
מניחים רול על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, ו flatten רול עד עובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר רול מסדין אפייה למדף תיל, ולתת מגניב 10 דקות.
חותכים את רול באלכסון לפרוסות 30 (1/2 אינץ'), ומניחים, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ואפה 10 דקות. הפוך את העוגיות ואפה 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו מעט רכות במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר מסדין אפייה; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט.