ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן
ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, קמח תירס, שקדים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד לבן טבל לימון-ביסקוטי שקדים, ביסקוטי אגוזים מעורבים טבול בשוקולד לבן, ו אוכמניות ופיסטוק ביסקוטי טבול בשוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח.
בקערה גדולה אחרת, לנצח את הסוכר והביצים עם תערובת חשמלית עד צהוב חיוור, על 3 דקות.
מערבבים את גרידת הלימון ולאחר מכן את הקמח, והכה עד רק מעורבב. (הבצק יהיה דביק). מערבבים את השקדים.
תן את שאר הבצק במשך 5 דקות.
מחלקים את הבצק באופן שווה ל 2 תלוליות שוות ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. עם ידיים לחות, רווח הבצק באופן שווה בנפרד טופס לתוך 2 (9 ידי 3 אינץ') יומני.
אופים במשך 35 דקות עד השחמה קלה. מגניב במשך 5 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את יומני לרוחב לפרוסות אלכסוניות בעובי 3/4 אינץ'. סדר את הצד לחתוך ביסקוטי למטה על אותו גיליון אפייה.
אופים עד שהעוגיות הן זהובות חיוורות, כ -25 דקות.
מניחים את שבבי השוקולד בקערה בינונית.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים, מוודאים שתחתית המחבת לא נוגעת במים. מערבבים עד השוקולד נמס וחלק. טובלים את הסוף של כל ביסקוטי בשוקולד.
להעביר את ביסקוטי טבל מתלה תיל, להגדיר מעל תבנית אפייה, עד השוקולד התקשה. לאחסן במיכל אטום.