ביסקוטי שקדים חמוציות
ביסקוטי שקדים חמוציות יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 30 . לך לחנות ותביא שקדים, חמוציות מיובשות, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביסקוטי שקדים חמוציות, ביסקוטי שקדים-חמוציות, ו ביסקוטי שקדים חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (170 מעלות C).
מערבבים מרכיבים יבשים בקערת ערבוב בגודל בינוני.
לטאטא יחד ביצים, חלבונים ביצה, וניל או תמצית שקדים בקערת ערבוב נפרדת.
הוסף תערובת ביצים למרכיבים יבשים, ערבוב רק עד לח, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית.
מוסיפים חמוציות מיובשות ושקדים; מערבבים היטב.
על משטח משוריין, לחלק הבלילה במחצית לטפוח כל חצי לתוך יומן כ 14 אינץ 'ארוך ו 1 1/2 אינץ' עבה.
מניחים על גיליון עוגיות ואופים 30 דקות או עד המשרד. מגניב על מתלה תיל על 10 דקות, או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים ביסקוטי באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מקום לחתוך ביסקוטי זקוף על גיליון עוגיות, ריווח אותם על סנטימטר זה מזה, ואופים במשך 20 דקות נוספות.
בואו להתקרר ולאחסן במיכל מכוסה רופף.