ביסקוטי שקדים-כתום
המתכון כתום ביסקוטי שקדים מוכן בסביבות 2 שעות ו -35 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 1174 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם סוכר, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביסקוטי שקדים כתומים, ביסקוטי שקדים כתום II, ו ביסקוטי שקדים כתומים.
הוראות
מערבבים יחד סוכר, חמאה, קליפת תפוז וביצים במרץ בקערה גדולה עד שמנת מעורבב היטב. מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח ושקדים. צורה מחצית הבצק בכל פעם לתוך מלבן, 10x3 אינץ', על גיליון עוגיות ungreased.
אופים כ 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על גיליון עוגיות 15 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'. הפעל פרוסות לחתוך צדדים למטה על גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות או עד חום פריך וקליל.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי.