ביסקוטי תאנים ואגוזים
ביסקוטי תאנה ואגוז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא קמח לכל מטרה, סוכר חום, ביצה לבנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: ביסקוטי פיג ואגוזים, ביסקוטי תאנים ואגוזים, ו ביסקוטי תאנים ואגוזים.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, שיני, קינמון, ומלח.
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה, סוכר, וסוכר חום עד שמנת. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מוסיפים גרידת תפוזים ותמצית וניל ומכים עד incorporated.
מוסיפים תערובת קמח לקערה ומכים עד רק בשילוב. מערבבים תאנים ואגוזים.
לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לנוח במקרר במשך 40 דקות.
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרדדים בצק החוצה לתוך יומן המותח את אורך גיליון האפייה.
מברשת יומן עם ביצה לבן ומפזרים סוכר.
אופים עד מוזהב קלות, כ -30 דקות.
קח להתנתק מהתנור ו, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך יומן על ההטיה לחתיכות ברוחב 1/2 אינץ'.
מורחים עוגיות על תבנית אפייה ואופים עד קלוי ויבש, כ 20 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון