קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ביף אנד שעועית מוקפצים

ביף אנד שעועית מוקפצים
Beef 'n' Beans מוקפצת היא מנה עיקרית המגישה 4. תמורת $2.38 למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 36 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 651 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סטייק סינטה בקר, מים, סוכר ורוטב סויה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 58% . צ'פצ'ה (אטריות מוקפצות קוריאניות) , כרוב ועגבניות מוקפצות , ועוף מוקפץ ופטריות עם בלסמי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את עמילן התירס, רוטב הסויה, המים, הג'ינג'ר, השום ו-2 כפות שמן עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים בצד 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את המרינדה הנותרת לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף את בשר הבקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר. בווק או מחבת מקפיצים בשר בקר בשמן הנותר במשך 4-6 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוציאים ושומרים חם.
5
באותה מחבת מקפיצים את השעועית, הסוכר והמלח במשך 15 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה את בשר הבקר והמרינדה השמורה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל