קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון
ביף בורגיניון לוקח בערך כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. אם יש לך חמאה, זר עשבי תיבול, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ביף בורגיניון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
Blanch את הבייקון כדי להסיר את הטעם המעושן שלה: שחרר פרוסות בייקון לתוך 2 ליטרים של מים קרים, להביא לרתיחה, ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מסננים, שוטפים במים קרים ומייבשים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מטגנים את הבייקון, מחממים את הבשר: במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון הלבנבן מעט בחום בשמן קטן; מניחים אותם בצד ומוסיפים מאוחר יותר להתבשל עם הבשר, תוך שימוש בשומן שניתנו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חום את החתיכות של בשר בכל הצדדים בשומן בייקון ושמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומכניסים אותם לתנור הולנדי כבד תחתית או מחבת תבשיל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
חותכים את הבייקון לחתיכות 1 אינץ ולהוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חום הירקות: 
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
7
הסר את כל אבל קצת שומן מהמחבת, להוסיף את הירקות פרוסים חום אותם, ולהוסיף את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
Deglaze המחבת עם יין, להוסיף מלאי, עגבניות, עשבי תיבול: Deglaze המחבת עם יין, לשפוך אותו לתוך התבשיל יחד עם מלאי מספיק כדי כמעט לכסות את הבשר. מערבבים את העגבניות ומוסיפים את זר העשבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מבשלים 1 עד 2 שעות: להביא רתיחה, כיסוי, ומבשלים לאט על החום הנמוך ביותר האפשרי, או על התנור או בתנור שחומם מראש 163°, עד הבשר רך, על 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בעוד התבשיל מתבשל, להכין את הבצל: למחוק את הבצל במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
11
לנקז ולשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול. חותכים את קצות הקצוות של הבצל, לקלף את הבצל להבקיע את שורש סוף עם חתכים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
בצל מטוגן בשכבה אחת בכף או שתיים חמאה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיף ציר עוף או מים חצי דרך את הצדדים של הבצל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
14
מוסיפים כפית סוכר, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
15
מכסים ומבשלים לאט במשך 25 דקות או עד מכרז. הבצלים צריכים לספוג את רוב המים. אם יש מים שנותרו לאחר הבישול, לנקז את עודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
16
הכן את הפטריות כמה דקות לפני הגשת התבשיל. פטריות מוקפצות בכמה כפות חמאה ושמן זית עד להשחמה ומבושלות דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
17
הפוך את הרוטב: כאשר בשר התבשיל מבושל מספיק, להסיר את כל מוצקים מן הרוטב (למעט בשר בקר) על ידי ניקוז דרך מסננת להגדיר מעל סיר. תחזיר את הבשר לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
18
לחץ מיצים מתוך השאריות לתוך נוזל הבישול, ולאחר מכן להסיר כל שומן גלוי ומרתיחים את הנוזל עד 3 כוסות. Off חום, להקציף את beurre manié, ואז ומבשלים 2 דקות כמו הרוטב מתעבה קלות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
יוצקים רוטב על בשר, מוסיפים בצל ופטריות: תיבול נכון ויוצקים על הבשר, מתקפלים בבצל ובפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
20
כדי לשרת, להביא רתיחה, בשר וירקות עם הרוטב במשך כמה דקות עד חם לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
21
מגישים עם אורז, לחם, או תפוחי אדמה(אלא אם כן אתה עושה את הגרסה דלת פחמימות!).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה גויה®אפונה גויה®