ביף בירה ברביקיו מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר מבושל ברביקיו איטי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. לך לחנות ותביא מים, בירה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: בשר ברביקיו מבושל איטי, בשר ברביקיו מבושל איטי, ו תנור איטי בקר מבושל בבירה.
הוראות
מניחים את הבצל והשום לתוך סיר איטי גדול.
יוצקים את הקטשופ, בירה, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ועשן נוזלי; להפריש.
מערבבים את המלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, פפריקה, אורגנו, וסוכר חום עד מעורבב באופן שווה. שפשפי את תערובת התבלינים על חזה הבקר.
מניחים את חזה הבקר לתוך הבישול האיטי.
מפזרים את תערובת התבלינים הנותרים מעל.
כיסוי, ומבשלים על נמוך עד הבשר הוא מגורר בקלות עם שני מזלגות, 10 עד 12 שעות.
הסר את הבשר מן הבישול האיטי, ומניח לתוך קערה גדולה. מצקת את השומן מן הרוטב הנותר בבישול האיטי ולהשליך.
יוצקים על 2 כוסות של הרוטב מן הבישול האיטי לתוך סיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. ממיסים את עמילן התירס במים ומערבבים לתוך הרוטב הבוער. מבשלים ומערבבים 5 עד 10 דקות עד שהרוטב התעבה. בינתיים, לגרוס את הבשר לחתיכות קטנות באמצעות שני מזלגות.
יוצקים את הרוטב מעובה ואת הרוטב שנותר מן הבישול האיטי לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ולרסק את הרוטב נכון בסיר איטי.
מערבבים את הבשר הגרוס ורוטב מחית יחד בבישול האיטי. השתמש במלקחיים כדי להגיש את הבשר על לחמניות תפוחי האדמה.