קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות18
מגזין

ביף בירה ברביקיו מבושל איטי

ביף בירה ברביקיו מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר מבושל ברביקיו איטי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. לך לחנות ותביא מים, בירה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: בשר ברביקיו מבושל איטי, בשר ברביקיו מבושל איטי, ו תנור איטי בקר מבושל בבירה.

הוראות

1
מניחים את הבצל והשום לתוך סיר איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
יוצקים את הקטשופ, בירה, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ועשן נוזלי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
3
מערבבים את המלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, פפריקה, אורגנו, וסוכר חום עד מעורבב באופן שווה. שפשפי את תערובת התבלינים על חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקרבשר בקר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים את חזה הבקר לתוך הבישול האיטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מפזרים את תערובת התבלינים הנותרים מעל.
6
כיסוי, ומבשלים על נמוך עד הבשר הוא מגורר בקלות עם שני מזלגות, 10 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
הסר את הבשר מן הבישול האיטי, ומניח לתוך קערה גדולה. מצקת את השומן מן הרוטב הנותר בבישול האיטי ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים על 2 כוסות של הרוטב מן הבישול האיטי לתוך סיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. ממיסים את עמילן התירס במים ומערבבים לתוך הרוטב הבוער. מבשלים ומערבבים 5 עד 10 דקות עד שהרוטב התעבה. בינתיים, לגרוס את הבשר לחתיכות קטנות באמצעות שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
יוצקים את הרוטב מעובה ואת הרוטב שנותר מן הבישול האיטי לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ולרסק את הרוטב נכון בסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מערבבים את הבשר הגרוס ורוטב מחית יחד בבישול האיטי. השתמש במלקחיים כדי להגיש את הבשר על לחמניות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
רול תפוחי אדמהרול תפוחי אדמה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת

מרכיבים

2קילוגרםבשר בקרבשר בקר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.עמילן תירסעמילן תירס4ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים4טיפותטעם עשן נוזליטעם עשן נוזלי1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2(חוֹרֶף)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבןחומץ לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר