תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר מבושל ברביקיו איטי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. לך לחנות ותביא מים, בירה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: בשר ברביקיו מבושל איטי, בשר ברביקיו מבושל איטי, ו תנור איטי בקר מבושל בבירה.
הוראות
1
מניחים את הבצל והשום לתוך סיר איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
יוצקים את הקטשופ, בירה, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ועשן נוזלי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזלי
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 פאונד חוואר קצוץ
3
מערבבים את המלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, פפריקה, אורגנו, וסוכר חום עד מעורבב באופן שווה. שפשפי את תערובת התבלינים על חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים את חזה הבקר לתוך הבישול האיטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מפזרים את תערובת התבלינים הנותרים מעל.
6
כיסוי, ומבשלים על נמוך עד הבשר הוא מגורר בקלות עם שני מזלגות, 10 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
הסר את הבשר מן הבישול האיטי, ומניח לתוך קערה גדולה. מצקת את השומן מן הרוטב הנותר בבישול האיטי ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
מצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים על 2 כוסות של הרוטב מן הבישול האיטי לתוך סיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. ממיסים את עמילן התירס במים ומערבבים לתוך הרוטב הבוער. מבשלים ומערבבים 5 עד 10 דקות עד שהרוטב התעבה. בינתיים, לגרוס את הבשר לחתיכות קטנות באמצעות שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
יוצקים את הרוטב מעובה ואת הרוטב שנותר מן הבישול האיטי לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ולרסק את הרוטב נכון בסיר איטי.
ברביקיו ניתן לזווג עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. Oak Farm Lodi Zinfandel עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.