ביצה מאודה (צ'וואן מושי)
ביצה מאודה (Chawan Mushi) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 130 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. אם יש לך סאקה, ביצים, מלאי דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . נסו ברצינות אסיה: Chawan Mushi, Chawan Mushi עם שרימפס אפונה האביב, ו צדפות מנילה מאודות (אסארי-מושי) במרק למונגראס-דאשי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא ביצים בעדינות תוך לשפוך לאט במניות עוף, סאקה, ורוטב סויה. מחלקים את הפטרייה והעוף באופן שווה בין שתי כוסות תה קטנות.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך כל כוס עד מלא.
להביא על 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר או סיר. הפחיתו את החום לרתיחה, והניחו כוסות לתוך ספינת הקיטור. מכסים, ואדים במשך 12 דקות, או עד ביצה הוא מוצק אבל רך ומשיי כמו טופו.
מקשטים כל כוס עם עלי פטרוזיליה ומגישים.