ביצה עם פנים פתוחות
ביצה עם פנים פתוחות היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, חרדל דבש, מאפינס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו PLT פתוח פנים, כריכי ביצה פתוחים, ו רצועת ניו יורק פתוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מים למחבת בינונית לעומק של 2 אינץ'; מביאים לרתיחה. (בעוד מים מגיעים לרתיחה, להכין רוטב גבינת צ ' דר.) להפחית את החום לנמוך. לשבור ביצים, אחד בכל פעם, לתוך צלחת; להחליק ביצים, אחד בכל פעם, לתוך מים רותחים, מחזיק צלחת קרוב ככל האפשר על פני המים. מבשלים 6 עד 7 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של ביצה מגיע 160 (חלמון יהיה מוצק).
בעוד ביצים מבשלות, מניחים חצאי מאפין ופרוסות עגבניות על תבנית אפייה. מטגנים 4 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית נפתחה חלקית) 4 דקות או עד מאפינס קלויים פרוסות עגבניות חמות.
מאפינס מורחים עם חרדל; מעל כל אחד עם פרוסת עגבניות.
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת, ומניח מעל פרוסות עגבניות; העליון עם רוטב גבינת צ ' דר.