ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה
ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, תינוק ארוגולה, טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ביצי אבוקדו בייקון בנדיקט, מתכון קותלי חזיר קנדי קלאסי, ו ביצים בנדיקט עם בייקון, Avodaise (אבוקדו Hollandaise) ו Harissa (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים בקושי, לטאטא את חלמוני 4 ביצה עם היין וקמצוץ של מלח עד הוכפל נפח מעט מעובה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החמאה נמסה, לטאטא כל הזמן, עד רוטב עבה, שמנת צורות, על 5 דקות.
להקציף במיץ לימון טבסקו ואת העונה הולנדז עם מלח. שמור על רוטב הולנדז חם, מקציף מדי פעם.
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה, הופך פעם אחת, עד פריך, 6 דקות.
להעביר צלחת נייר towellined.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן במחבת.
מוסיפים את ארוגולה, לזרוק במהירות את השמן החם ולהעביר לצלחת; העונה עם מלח.
להביא מחבת גדולה ועמוקה של מים לרתיחה מעל חום מתון ולהוסיף את החומץ. אחד בכל פעם, לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ויוצקים אותם לתוך המים רותחים, משאיר שפע של מקום ביניהם. לחלוט את הביצים עד החלבונים מוגדרים והחלמונים עדיין נוזליים, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מסדרים את החצאים קלויים מאפין אנגלית על צלחות העליון עם בייקון, ביצים עלומות, ארוגולה ורוטב הולנדז.