קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה

ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה
ביצי בנדיקט עם בייקון וארוגולה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, תינוק ארוגולה, טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ביצי אבוקדו בייקון בנדיקט, מתכון קותלי חזיר קנדי קלאסי, ו ביצים בנדיקט עם בייקון, Avodaise (אבוקדו Hollandaise) ו Harissa (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים בקושי, לטאטא את חלמוני 4 ביצה עם היין וקמצוץ של מלח עד הוכפל נפח מעט מעובה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החמאה נמסה, לטאטא כל הזמן, עד רוטב עבה, שמנת צורות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
להקציף במיץ לימון טבסקו ואת העונה הולנדז עם מלח. שמור על רוטב הולנדז חם, מקציף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה, הופך פעם אחת, עד פריך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
להעביר צלחת נייר towellined.
5
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את ארוגולה, לזרוק במהירות את השמן החם ולהעביר לצלחת; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
להביא מחבת גדולה ועמוקה של מים לרתיחה מעל חום מתון ולהוסיף את החומץ. אחד בכל פעם, לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ויוצקים אותם לתוך המים רותחים, משאיר שפע של מקום ביניהם. לחלוט את הביצים עד החלבונים מוגדרים והחלמונים עדיין נוזליים, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, בזהירות להעביר את הביצים לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מסדרים את החצאים קלויים מאפין אנגלית על צלחות העליון עם בייקון, ביצים עלומות, ארוגולה ורוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
ביצה עלומהביצה עלומה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
9
מגישים באופן מיידי.